maanantai 28. elokuuta 2017

Mallinuket

Mallinuken pukeminen


Ensin puetaan mallinuken alaosa. Otetaan nuken yksi jalka irti jotta housut saadaan asettumaan hyvin. Tämän voi tehdä helposti asettamalla mallinuken maahan jalat ylöspäin. Jos nukelle tulee myös kengät ne laitetaan myös tässä kohtaa. Tämän jälkeen jalat liitetään pohjaan jossa nukke pysyy pystyssä. 


  Sen jälkeen torso kiinnitetään jalkoihin ja puetaan yläosat. Jos käytetään enemmän kuin yhtä pitkähihaista paitaa, hihat yhdistetään ja laitetaan sisäkkäin. Tämän jälkeen kädet laitetaan paikoilleen kaula-aukon kautta. 
Nyt nuken viimeistely. Varmista että kaikki napit ja vetoketjut ovat kiinni ja että kaikki laskokset yms. ovat siististi.Mallinuken käsittely


Mallinukkeja pitää käsitellä erittäin varovasti ja tarkasti. Ne ovat hauraita ja niitä käsitellessä olisi hyvä jos ei pitäisi käsissä koruja jotka voisivat aiheuttaa nukkeen säröjä tai naarmuja. Kun nukkeja purkaa olisi hyvä ettei niitä laittaisi esimerkiksi liikkeessä johonkin missä kulkee paljon ihmisiä ettei niihin kompastuta. Myös irtonaiset osat lasketaan nätisti maahan eikä tiputella. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti