sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Työssäoppiminen KappAhl

Ensimmäinen viikko työssäoppimisessa on nyt koettu. Pääsin töihin kauppakeskus Skanssiin, KappAhliin. Työt alkoi maanantaina 6.11 klo 10.00.

Tämän viikon työpäivät ovat kuluneet melkein samalla kaavalla. Päivä alkaa sillä että puran kuorman, lajittelen vaatteet, miesten ja lasten vaatteet samaan kärryyn ja naisten omaan kärryyn. Kun kuorman purku on tehty menen ylös ja alan laittamaan vaatteisiin hälyttimiä ja henkarit jos vaatteet ei mene viikattuna esille. Alla olevassa kuvassa erilaisia henkareita.


 Henkarit selitettynä ylhäältä vasemmalta: Ensimmäisessä kuvassa on housu ja hamehenkarit. Isointa käytetään 134 koosta ylöspäin ja pienempää siitä alaspäin. Pienintä käytetään kun housu on taitettuna. Viereisessä kuvassa on taas iso ja pieni paita henkari, niissä toimii koko systeemi samalla tavalla.
Alhaalla vasemmalla on toppihenkarit ja alimmaisena on alusvaatehenkari. Ja viimeinen valkoinen on babyhenkari, eli sitä käytetään vauvojen vaatteissa.


Tässä kuvassa näkyy hälyttimet jotka tulee vaatteisiin. Vasemmalla puolella oleva isompi tulee isoihin kokoihin (134+) ja pienempi tulee sitten taas pieniin kokoihin ja alusvaatteisiin. 

Iltapäivällä yleensä vain kiertelen myymälää siistimässä pöytiä ja tarkistelen että vaatteet ovat oikeissa paikoissa ja kokojärjestyksessä ja palvelen asiakkaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti