maanantai 20. marraskuuta 2017

Työssöppiminen viikko 2

Toinen viikko töissä meni hyvin ja työtehtävät oli taas melkein samoja kuin ensimmäisellä viikollakin.
Päivät alkaa kuorman purulla. Vaatteet tulevat laatikoissa jotka näkyy kuvassa ja kun ne otetaan sieltä, ne lajitellaan kärryihin joissa niitä on helppo kuljettaa. Miesten ja lasten samaan ja naisten erikseen. Sitten vaatteisiin laitetaan hälyttimet ja henkarit ja järjestellään kokojärjestestykseen jotta ne on helppo vain viedä omalle paikalle. 


Olen myös saanut tehdä pikkauksen. Eli käydään kuvassa näkyvän koneen kanssa kaikki varastossa olevat vaatteet. Kone lukee viivakoodin ja näyttää onko vaatetta myyty ja mikä koko on myyty, sitten etsin vaatteesta oikean koon ja vien sen paikalle myymälään. Yhtenä päivänä sain osallistua myös joulupöytien rakentamiseen. Viikkasin pöytiin vaatteita ja puin mallinukkeja. Kuvassa näkyy ylhäällä vasemmalla isojen poikien joulupöytä ja vieressä pienten poikien, alla vasemmalla isojen tyttöjen joulupöytä ja vieressä pienten. 


Yhtenä iltapäivänä opettelin tekemään solmion. Luin myös koneelta tietoa kappahlin tuotteiden materiaaleista, mistä ne on tullut jne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti