tiistai 16. tammikuuta 2018

NÄYTTÖVIIKKO


Maanantai aamulla saimme tehtävän näyttöä varten. Tehtävänä on tehdä Opisto open tapahtumaan: A4 kokoinen juliste, facebook kansikuva, instagramkuva, opasteet kyseiseen tilaan, lehtimainos ja jokaisesta alasta oma planssi jossa kerrotaan alasta, meidän tehtävänä on tehdä yksi esimerkki jota voidaan käyttää pohjana myös muissa aloissa. 

Maanantaina aloitin tekemään a4 julistetta, ajattelin että siitä olisi helppo aloittaa ja jatkaa. Alla oleva työ oli ensimmäinen jota ajattelin lähteä kehittämään mutta en ollut tyytyväinen siihen joten tein kokonaan uuden.
Aloin sitten tekemään kokonaan uutta. Päädyin tälläisees vähän "pop art" tyyppiseen. Leikin paljon väreillä enkä osannut valita. Alla olevat kaksi vaihtoehdot ovat ne johon melkein päädyin mutta, vaihdoin niitä kuitenkin vielä. 


Tiistaina muokkasin työtäni. Päädyin sitten kirkkaampaan keltaiseen ja vaaleaan siniseen, värit sopivat koulun logoon. Muutin julisteen alaosaa, poistin sieltä laatikoita ja tein hieman yksinkertaisemman. Ensimmäisissä kokeiluissa näkyvän aaltokuvion vaihdoin vinoviivoihin. 


Koko työ planssilla.


Maanantai 15.1
8.15-8.45 Työnanto, infoa
8.45 > Pinterest ja omien ideoiden piirtäminen käsin
10.30 > A4 julisteen tekoa illustratorissa
14.30 mennessä juliste tehty

Tiistai 16.1
8.15 > A4 julisteen värien vaihtelu ja sommittelu
10.00  Instagram kuvan tekoa
11.00 Facebook kansikuva
12.00 Lehtimainos ja visualisti planssi
> Kaikkien töiden kokoaminen planssille

Perjantai 19.1
8.00 > Pienten kohtien korjaamista
10.00 Tulostus ja planssaus
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti