maanantai 26. marraskuuta 2018

POPUP COLLEGE: projektit

Olemme tiimin kanssa hankkineet asiakkaita jo paljon. Joka päivälle on jotain tekemistä.  Yhtenä työnä meillä on ns. päiväkotikiertue. Kierrämme eri päiväkodeissa ja teemme lapsien kanssa erilaisia aktiviteettejä. Ohjelmaan kuuluu mm. aamujumppa, kehurinki, keskustelua kiusaamisesta ja eläin vieraita. Yhdessä päiväkodissa vietetään aikaa noin kaksi tuntia. Olemme sijoittaneet päiväkoti vierailut pitkin tätä koko popup- jaksoa.

Olen myös tehnyt yhteistyötä muiden tiimien kanssa. Olen ollut mukana Teknologia tiistai -projektissa. Olen tehnyt kyltit jokaiselle pisteelle jossa toimivat eri alat. Suunnittelen myös visualistien pistettä joka on pienessä osassa tätä tapahtumaa. Piti miettiä olisiko pisteellä jotain tekemistä ja että miten sen esittelee opiskelijoille. Olen myös ollut mukana jakamassa työtehtäviä ja vastuuta muillekkin, esimerkiksi kuka ottaa ryhmät vastaan ja esittelee matkailualan. Myös tilan suunnittelu on ollut osa tehtävääni.

Tiimimme oli myös mukana Hyvä pore- projektissa. Yhdessä tein tiimiläiseni kanssa nettisivuille esittelytekstin kone- ja tuotantotekniikka alasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti